Καλέστε μας: (0030) 210-7015292

  • Παιδικά Βιβλία

    Υποκατηγορίες

    Παλιά παιδικά βιβλία - Σπάνια παιδικά βιβλία

    Παλιά παιδικά βιβλία με άρωμα και εικόνες μιας άλλης εποχής. Σπάνια παιδικά βιβλία γεμάτα με πανέμορφες εικονογραφήσεις. Παιδικά βιβλία μιας άλλης εποχής γεμάτα με διδάγματα και όμορφες ιστορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο όπως τα γευτήκαμε ως παιδιά. Με ήρωες μαγικούς, πρωτότυπους και αληθινούς που μας συγκίνησαν όταν είμαστε μικροί.

    Αυτά τα βιβλία και αυτήν την εποχή θέλουμε να τα περάσουμε στα τωρινά παιδιά ώστε να διαβάσουν και να γνωρίσουν αυτά που εμάς είχαν διαμορφώσει ή απλά να ξαναγίνουμε εμείς για λίγο το παιδί που ήμασταν κάποτε.

    Βεβαία καμιά φορά η ανάγκη να βρούμε μια καλή μετάφραση σε ένα παιδικό βιβλίο είναι αυτή που μας οδηγεί στο παλαιοβιβλιοπωλείο. Μεγάλοι Έλληνες λογοτέχνες και μεταφραστές, όπως ο Καζαντζάκης και ο Παπαδιαμάντης έχουν στο παρελθόν μεταφράσει ή διασκευάσει πολλά από τα μεγάλα αριστουργήματα της παγκόσμιας παιδικής λογοτεχνίας, τα οποία δεν κυκλοφορούν εδώ και πολλές δεκαετίες και λείπουν από τον σύγχρονο μικρό αναγνώστη.

    Μέσα στις σελίδες λοιπόν της κατηγορίας παιδικά βιβλία μπορείτε να αφεθείτε σε ένα κόσμο μαγικό, όπως τότε που είμαστε παιδιά και να ξαναθυμηθείτε ιστορίες, μέρη και ήρωες και ηρωίδες που είχατε ξεχάσει

    Υποκατηγορίες
    Φίλτρο

    Σελίδες